Partyverhuur & Catering

Middelburg

 

Snackkar huren in Middelburg

Verse friet, bijna iedereen lust het wel en is daarom geschikt voor elk soort evenement. Wij leveren snackwagens door heel Nederland en maken daarmee ieder feest tot een succes.

Uw feestgangers kunnen onbeperkt friet en snacks eten voor een vaste prijs. U weet dan waar u aan toe bent!

Niet alleen onze kwaliteit en hygiëne zijn op orde, ook zijn wij zeer scherp geprijsd!

Snackkar huren in regio Middelburg

 

Onbeperkt friet

Heerlijke verse friet in een puntzak. Wij leveren v.a. €4,- per persoon een puntzak verse friet inclusief snackwagen, personeel en alle andere benodigdheden. Uw gasten kunnen gedurende een vooraf afgesproken tijdsbestek onbeperkt friet bij ons afnemen.

Onbeperkt friet & snacks

Heerlijke verse friet in een puntzak en daarnaast alle gangbare snacks. Wij leveren v.a. €5,- per persoon een puntzak verse friet en lekkere snacks inclusief snackwagen, personeel en alle andere benodigdheden. Uw gasten kunnen gedurende een vooraf afgesproken tijdsbestek onbeperkt friet & snacks bij ons afnemen.

Vrije verkoop

Komen er op uw evenement meer dan 500 personen en is de catering nog niet geregeld? Wat is er dan makkelijker dan een snackwagen neer te zetten die op vrije verkoop verse friet en snacks verkoopt? Wij regelen alles voor u om er een geslaagd feest van te maken!

 

Ook leuk:

© 2023 Partytools

Website door Manieu.nl