Partyverhuur & Catering

Middelburg

 

Koffietafel huren in Middelburg

Heeft u iets te vieren en wilt u uw gasten trakteren op een lekker kopje koffie en/of thee? Huur dan ons koffietafeltje inclusief koffiezetter en servies. Wilt u liever gepersonaliseerde kartonnen bekers? Geen probleem, laat ons weten wat u er opgedrukt wilt hebben; wellicht uw bedrijfsnaam of slogan?! Uiteraard kunt u ook de standaard kartonnen bekers bij ons bestellen. Voor de prijs van de huur van de koffietafel inclusief alle benodigdheden en producten kunt u het beste contact met ons opnemen!

Onze koffietafel wordt inclusief serviesgoed geleverd! Wij hebben een groot assortiment aan koffie- en theekopjes zodat al uw gasten voorzien worden. Daarnaast worden ook de theelepeltjes meegeleverd.

Transport

Wij leveren de koffietafel in heel Nederland en België, tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

U kunt de koffietafel eventueel inclusief personeel huren! Ons ervaren personeel zal ervoor zorgen dat al uw gasten voorzien zijn van een heerlijke vers kopje koffie! Daarnaast kunt u ook een espressobar met professionele barista bij ons huren.

Prijzen

Huur van koffietafel inclusief apparatuur: op aanvraag.
Benodigde voedingswaren: op aanvraag.
Eindschoonmaak: €42,50
 

 

Ook leuk:

© 2023 Partytools

Website door Manieu.nl