Partyverhuur & Catering

Middelburg

 

Partyverhuur Middelburg, een overzicht.

Uw gasten moeten verwend worden! En daar kunnen wij voor zorgen. Wij bieden vele unieke concepten om uw feest te laten knallen. Stroopwafel- & poffertjeskarren, allerlei soorten ijskarren, espressobarren, kebabkramen en nog veel meer...

Ballonpilaren. Leuke decoratie voor ieder evenement

Leuk voor op een winkelopening of bruiloft, ballonpilaren in uw kleuren! Wij maken de ballonpilaren of ballonbogen tot wel 3 meter hoog. U kunt kiezen uit vele tientallen kleuren ballonnen.

Barbecue. Barbecueverhuur & Catering

Wij hebben de barbecues, geschikt voor groepen van 5 tot een paar honderd man. En daarnaast kunt u kiezen uit gas en houtskool barbecues. Wij bieden ook exclusieve barbecuecatering of barbecuepakketten die u zelf kunt samenstellen.

 

Broodje Beenham Kraam. Heerlijke verse broodjes beenham

Wilt u Hollandse catering op uw feest? Dan is het welbekende broodje beenham natuurlijk onmisbaar. Wij leveren onze beenhamkarren en -kramen inclusief ervaren personeel zodat u verzekerd bent van een goede kwaliteit.

Espressobar. Heerlijke professionele koffie op locatie

Perfecte espresso en mooie cappuccino's dat zijn de kernwoorden van onze espressobarren op locatie. We hebben de espressobar in de uitvoering van een bakfiets, maar ook als verrijdbare barren. Op beurzen kan er ook een bar gebruikt worden die in uw stand gebouwd is. Wij leveren de espressobar alleen met getrainde barista's.

Geluidsapparatuur voor feesten tot 10000 personen

De meeste feesten kunnen niet zonder de juiste en perfect afgestelde geluidsapparatuur. Wij leveren geluidsapparatuur voor feesten tot wel 10.000 personen, en we hebben zowel apparatuur voor buiten als binnen.

Gelatobar huren. De ijskar voor de kleinere feestjes

Bent u van plan om een klein feestje te geven voor ongeveer 100 personen en wilt u deze verrassen met een heerlijk ijsje? Huur een echte Italiaanse gelatobar, de ijskar voor de kleinere feestjes! Dankzij het kleine formaat past deze gelatobar gemakkelijk door smalle deuren en in liften. We hebben de gelatobar beschikbaar in 3 uitvoeringen.

 

Glazen, servies & bestek. Voor uw evenement

Bent u van plan om een groot evenement te organiseren, maar heeft u niet genoeg glazen, servies of bestek? Wij hebben een groot assortiment aan glazen, servies en bestek! Van ijscoupe glazen tot koffiekopjes, u kunt het allemaal bij ons huren!

Gluhweinkraam met heerlijke warme Gluhwein

Uw gasten trakteren op een glaasje heerlijke warme glühwein? Wij verhuren glühweinkramen inclusief apparatuur voor warme glühwein. Bij dit concept worden onze winterkramen of kerstkramen geleverd!

 

Gourmetstellen. Gemakkelijk en gezellig

Wat is er gezelliger dan met uw hele familie of vriendengroep heerlijk te gourmetten? Wij leveren professionele gourmetstellen en steengrillen tot zo'n 50 personen.

Hamburgerkraam met verse hamburgers

Heerlijke verse hamburgers op uw evenement?! We hebben zowel kramen in Amerikaanse stijl als frietwagens voor grote groepen hamburgerfans. Wij leveren de hamburgers met verse broodjes en verse hamburgers!

 

Hotdogkar met Amerikaanse hotdagmachine en heerlijke hotdogs

Met onze hotdogmachines, kunt u in een handomdraai vele tientallen hotdogs klaarmaken en uitdelen. Uiteraard leveren wij ook alle benodigdheden voor de hotdogmachine, zodat u direct aan de slag kunt als het apparaat is afgeleverd!

IJskar. Verschillende soorten ijskarren en heerlijke vers ambachtelijk schepijs

Wij bieden verschillende soort ijskarren. De authentieke ijskar met nostalgische houten luifel en koperen deksels. De normale ijskar, welke wit is en met stickers geheel in uw stijl gebracht kan worden. Uiteraard leveren wij ook vers ijs, dus kunt u bij ons een totaalpakket bestellen!

 

Koek & Zopie Kraam. Een echte winterse Koek & Zopie Kraam en Catering

Extra leuk voor de koude winterdagen! Wij verhuren een exclusieve Koek & Zopie Kraam! Wij leveren de kraam inclusief verse producten! Zo kunt u kiezen voor heerlijke verse soep, bijvoorbeeld erwtensoep, glühwein en/of warme chocolademelk met of zonder slagroom! Dit maakt uw winterse evenement gegarandeerd tot een succes!

Koffietafeltje. Heerlijke verse koffie en thee

Bent u op zoek naar een leuk idee voor op uw evenement? Wij verhuren ook originele koffietafeltjes! Onze koffietafeltjes worden geleverd inclusief koffiezetter en serviesgoed, zo is uw event helemaal compleet! Voor heerlijke verse koffie!

 
 
 
 

Partytenten & terrasverwarmers. Voor de aankleding van ieder evenement

Terrasverwarmers zorgen ervoor dat uw gasten het aangenaam hebben en helpen daarmee uw feest naar een nog hoger niveau. Wij leveren de terrasverwarmers inclusief gas bij u af en zetten deze eventueel ook op een door u aangewezen locatie. Tevens zorgen wij dat alles goed is aangesloten, zodat u direct aan de slag kunt gaan!

Poffertjes. Een echte poffertjeskraam huren met heerlijke verse poffertjes

Heerlijke verse poffertjes op uw evenement? Wij verhuren poffertjeskramen inclusief de heerlijke verse poffertjes! Onze poffertjes worden professioneel bereid in een echte poffertjespan, waardoor deze een authentieke Nederlandse sfeer achterlaat! Altijd leuk voor ieder evenement!

 
 
 

Popcorn. Popcornmachine huren of heerlijke verse popcorn

Organiseert u een filmfestival of een ander feestje? De popcornmachine zorgt altijd voor succes bij uw gasten. Popcorn is natuurlijk ook uitermate geschikt om te verkopen op feestjes en partijen!

Lopers huren op maat. Een mooie loper op uw evenement

Bent u op zoek naar dat beetje extra's voor op uw evenement? Huur dan een mooie loper bij ons op maat! U kunt een rode, oranje, blauwe, roze, groene, witte of zwarte loper inclusief afzetpalen en koorden huren. Dit maakt uw evenement helemaal compleet!

 

Stroomvoorziening. Uw evenement voorzien van stroom

Ook kunnen wij de tijdelijke stroomvoorziening voor u regelen! Zodat u voor uw feest of evenement de juiste professionele stroomvoorziening heeft en u hier geen omkijken naar heeft. Denk bijvoorbeeld aan een aggregaat. Wij beschikken over moderne apparatuur die voldoet aan de eisen van nu.

Smoothiebar. Een gezond en verfrissend tussendoortje

Bent u opzoek naar iets fris, zomers en gezonds voor uw evenement? Wat dacht u dan van een leuke smoothiebar?! Een koud drankje dat steeds populairder wordt op zowel straat als evenementen. Het is niet alleen verfrissend, het is ook nog eens lekker gezond!

 

Soep. Een echte soepkraam huren of heerlijke verse soepen bestellen

Soep verkopen of uitdelen op een locatie? Dat is natuurlijk ideaal voor een winters feest. Wij leveren tientallen smaken verse soep en leveren de soepkraam bij u voor de deur af. Alle benodigdheden worden ook door ons geleverd, dus zodra de kraam is afgeleverd kunt u direct aan de slag!

Springkussen. Sprinkussens huren voor elke gelegenheid

Veel kinderen op uw feest of evenement? Dan is er maar 1 manier om ze tevreden te houden... met het Springkussen. Wij leveren de springkussens door heel Nederland en zorgen er ook voor dat deze op de locatie opgezet wordt!

 
 

Stroopwafels. Een echte stroopwafelkraam huren met heerlijke verse stroopwafels

Heerlijke warme stroopwafels op uw evenement? Wij verhuren stroopwafelkramen inclusief de heerlijke warme stroopwafels! Onze stroopwafels worden op traditionele wijze bereid door ons personeel en zullen al uw gasten versteld doen staan van de heerlijke verse stroopwafels en de authentieke Nederlandse kar! Altijd leuk voor ieder evenement!

Wafels. Een echte wafelkraam huren met heerlijke verse wafels

Heerlijke warme wafels op uw evenement? Wij verhuren stroopwafelkramen inclusief de heerlijke warme wafels! Onze wafels worden op traditionele wijze bereid door ons personeel en zullen al uw gasten versteld doen staan van de heerlijke verse wafels en de authentieke Nederlandse kar! Altijd leuk voor ieder evenement!

 
 
 

Professionele sinaasappelpers. In een handomdraai voorzien van vers sap

Wilt u honderden mensen snel kunnen voorzien van vers sinaasappelsap, dan gaat u dat niet redden met de gemiddelde professionele pers. Huur daarom nu onze grote pers, waar bijna volautomatisch elke paar seconden twee sinaasappels uitgeperst worden.

Suikerspin. Suikerspinmachine huren met heerlijke suikerspinnen

Heerlijk zo'n zoete suikerspin. Kinderen zijn er altijd helemaal dol op. Ook zijn suikerspinnen qua kostprijs zeer goedkoop en kunt u er dus een aardige marge op verdienen bij de verkoop ervan. Wij leveren alleen kwaliteitsapparatuur, dus al onze suikerspinmachines zijn van Gold Medal.

 
 

Warme chocolademelk. Winterkraam met heerlijke warme chocolademelk met slagroom huren

Heerlijke warme chocolademelk met slagroom op uw evenement? Wij verhuren kramen inclusief apparatuur voor heerlijke warme chocolademelk. De kramen zien er authentiek en echt Nederlands uit, zodat het erg origineel staat op uw evenement!

Jägermeister-tap. Speciaal voor de herfstige- en winterse dagen

Heerlijk bij uw winterfeest, bij de ijsbaan of bij elk ander evenement, om de gasten te verwarmen met een ijs- en ijskoude! Met deze tap voorziet u uw gasten binnen no-time van een glaasje. Vooral tijdens de koude dagen zal er veel animo zijn voor deze originele tap.

© 2018 Partytools

Website door Manieu.nl